Roliga tårtor blir höjdpunkten på festen

Ska du snart ha fest och vill bjuda på en tårta som är någonting alldeles extra? I så fall kan du bjuda på en tematårta. Detta tema kan med fördel genomsyra hela festen med allt från dekorationer till kläder. Är du riktigt ambitiös kan du baka tårtan själv, annars går det bra att beställa. Det är väldigt populärt med denna typen av tårtor till barnkalas och du kan välja allt från Spiderman till fotbollstårta. Här är det väldigt enkelt att anpassa sig till din son eller dotters intressen.

Tårtor som är perfekta för spelälskaren

Har du någon där hemma som är tokig i spel? Varför inte överraska med en häftig Minecraft tårta med motiv från spelet? Om du beställer från Dintårta kan du välja mellan flera olika bottnar beroende på vad du gillar. Den går även att få i två olika storlekar så du kan anpassa den efter antalet gäster. Fördelen med att beställa från Dintårta är att allt bakas färskt och du får det levererat till det datum du vill. Det är perfekt eftersom du också slipper ett stressmoment när du ska planera din fest.

De perfekta tårtorna för de som gillar sport

Vill du hellre ha en tårta med sporttema så finns det en uppsjö av alternativ. Fotboll är världens största sport och kanske det första du tänker på. Du kan baka en klassisk rund fotboll eller varför inte en fotbollsplan? Om du inte vill ha en tårta kan du istället baka cupcakes i form av en fotboll. Här finns det verkligen oändliga möjligheter. Skulle du vilja baka din tårta själv kan du till exempel kolla videos på Youtube där andra visar hur de bakar sin sportrelaterade tårta. Det är lite enklare att följa en video än att bara läsa på recept. Ett annat tips om du vill göra en liten rolig sporttårta är att göra en matchtröja med din favoritspelare. En sådan tårta blir garanterat en snackis på festen.

Roliga tårtor till svensexor eller möhippa

En svensexa eller möhippa är verkligen ett tillfälle där du får vara lite extra vild och tänja på gränserna. Det kan även avspegla sig i din tårta. Du kan till exempel välja en tårta som ser ut som en naken bakdel eller en tårta med en casanova på. Dessa kan du också beställa från tårtbutiker eller ge dig på att baka själv. En svensexa eller möhippa ska ju vara fullproppad med överraskningar och tårtan ska inte vara ett undantag. Kanske kan du gå ihop med några vänner och baka tårtan tillsammans samtidigt som ni planerar resten av festen? Det blir också ett roligt minne att se tillbaka på.